Halk otobüsü şoförü babaya, sefer sırasında kızlarından doğum günü sürprizi

Kasım 16, 2025 - 16:00
 0
Halk otobüsü şoförü babaya, sefer sırasında kızlarından doğum günü sürprizi
Halk otobüsü şoförü babaya, sefer sırasında kızlarından doğum günü sürprizi

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde özel halk otobüsü şoförü Yunus Demir’e kızları sefer sırasında doğum günü sürprizi yaptı. O anlar cep telefonuyla görüntülendi.

Sapanca Özel Halk Otobüsleri’nde işletmecilik ve şoförlük yapan Yunus Demir’in kızları Asmin ve Tuğba, gün boyu çalışan babalarının doğum gününü kutlamak için durakta yolcu gibi otobüse bindi. 

 

Ellerindeki pastayla babalarına sürpriz yapan kızlara yolcular da alkışlarla eşlik etti. 

 

Yunus Demir, büyük şaşkınlık yaşarken, o anlar cep telefonuyla görüntülendi. Kutlamanın ardından Demir, seferine devam etti.

 

"BENİM İÇİN UNUTULMAZ BİR ANI OLDU"

 

Duygulandığını söyleyen Yunus Demir, “Gün çok yoğun geçiyordu, doğum günüm olduğunu unutmuştum. Durakta çocuklarımı görünce şaşırdım. Kızlarım otobüse bindikten sonra pastayı çıkarınca o an doğum günüm aklıma geldi. Benim için unutulmaz bir gün oldu. Yolcular da bu mutlu anımıza ortak oldu. Eşime, çocuklarıma ve yolcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Tepkiniz Nedir?

Beğen Beğen 0
Beğenmedim Beğenmedim 0
Aşk Aşk 0
Komik Komik 0
Kızgın Kızgın 0
Üzgün Üzgün 0
Vay Vay 0