E-Devlet'te teknik aksaklık yaşanıyor

Kasım 10, 2025 - 17:00
 0
E-Devlet'te teknik aksaklık yaşanıyor
E-Devlet'te teknik aksaklık yaşanıyor

E-Devlet'te teknik aksaklık yaşanıyor. TOKİ kampanyasına yoğun ilgi sistemi etkilemiş olabilir

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan ve vatandaşlara verilen hizmetlerin elektronik ortamda sunulmasını sağlayan E-Devlet, TOKİ 500 bin konut başvurusunun erişime açıldığı gün teknik sorunlarla gündeme geldi. Peki, e-Devlet çöktü mü?

  E-DEVLET ÇÖKTÜ MÜ?

E-Devlet'te bugün erişime açılan TOKİ 500 bin sosyal konut başvurularının başlamasıyla birlikte, vatandaşlar sistemde teknik aksaklık hatası almaya başladı.

 

E-Devlet'e giren vatandaşlar, "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." hatasıyla karşılaştı. TOKİ BAŞVURULARI YOĞUNLUK OLUŞTURDU

E-Devlet sistemiyle ilgili yetkililer tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yaşanan teknik aksaklığın TOKİ başvurularında meydana gelen yoğunluk nedeniyle yaşandığı öngörülüyor.

Tepkiniz Nedir?

Beğen Beğen 0
Beğenmedim Beğenmedim 0
Aşk Aşk 0
Komik Komik 0
Kızgın Kızgın 0
Üzgün Üzgün 0
Vay Vay 0