Burdur'da akran zorbalığı, 15 yaşındaki öğrenci hastanelik oldu
Burdur'da kız öğrenciler arasında parkta çıkan kavgada beş kişi, 15 yaşındaki Y.Ö.'yü döverek hastanelik etti.
Akran zorbalığı her geçen gün artıyor.
Burdur'da Burç Mahallesi Nurhan Çiftçibaşı Parkı'nda dün akşam okul çıkışı buluşan kız öğrenci grubu, henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.
BEŞ KİŞİ BİRDEN SALDIRDI
Gruptakilerden beş öğrenci, Mesleki Eğitim Merkezi 9'uncu sınıf öğrencisi olan Y.Ö.'yü (15) dövdü.
Vücudununçeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralanan Y.Ö., çağrılan ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.
DÖVÜLEN ÖĞRENCİ ŞİKAYETÇİ OLDU
Bir süre sonra hastaneden taburcu edilen Y.Ö.'nün polis merkezine giderek kendisini döven diğer öğrencilerden şikayetçi olduğu bildirildi.
İNCELEME BAŞLATILDI
Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
EĞİTİM İZLEME RAPORU'NDA ÇARPICI VERİLER
2025 Eğitim İzleme Raporu'nda yer alan verilere göre, her dört çocuktan biri zorbalığa uğrarken 800 bin çocuk eğitim hayatının dışında kalıyor.
Rapora göre, Türkiye'de ebeveynlerin yüzde 68’i kendi veya çevresindeki bir çocuğun zorbalığa uğradığını belirtiyor.
Tepkiniz Nedir?
Beğen
0
Beğenmedim
0
Aşk
0
Komik
0
Kızgın
0
Üzgün
0
Vay
0